domenica 30 ottobre 2011

TI LASCIO UNA CANZONE - Micul Demis Roussos - STEFAN ATARGOVITOAE



              Ieri seara in cadrul concursului Ti lascio una canzone, emisiune condusa de Antonela Clerici, s-a nascut micul Demis Roussos care spre bucuria noastra este roman.......si anume Stefan Atargovitoae, ieseanul nostru care a incantat publicul din Auditorium dar si pe cel de acasa votandu-l,cu melodia Profeta non saro (Because) reusind in acest fel sa castige premiul serii. 

           A fost nevoie de acest copil si aceasta emisiune pentru a reasculta o muzica si o voce de suflet Demis Roussos, care se pare ramane eterna.

            In acest fel, RAI 1 prin aceasta emisiune isi atinge scopul, acela de a readuce  in actualitate cantece de valoare, indragite  care nu vor muri niciodata si care vor fi reluate de generatii si generatii .
            Cu o saptamana in urma, o prezenta noua romaneasca  la Ti lascio canzone, aceea a Rebecai Maria Neacsu care participa pentru prima data si care alaturi de Ludovico Creti, reuseste aceeasi performanta de a castiga premiul celei de a sasea saptamani cu melodia "Con te partirò", succes al interpretului Andrea Bocelli. Dupa noua regula a concursului, in fiecare saptamana se da posibilitatea altor copii ce nu au fost selectionati sa cante melodia castigatoare a saptamanii. Se pare ca pentru melodia "Con te partirò" nu a fost gasita o voce care sa egaleze interpretarea, asta da performanta nu ?

 
           Avem motive sa fim mandri, copii cu talente clare si norocosi ca au fost selectionati de a participa la aceasta emisiune concurs.

Nessun commento:

Posta un commento