venerdì 20 gennaio 2012

FESTIVALUL DE MUZICA USOARA ITALIANA SANREMO 2012




              Mai putin de o luna si portile Festivalului de muzica usoara italiana Sanremo  se deschid pentru a 62 -a oara, astfel in perioada 14 - 18 februarie 2012, de pe scena Teatrului Ariston din Sanremo, vom putea urmari din nou acesta intrecere atat la sectiunea tineri cat si sectiunea cantareti consacrati. 
             Aceasta rampa de lansare a muzicii italiene, se mentine an de an, chiar daca tot an de an polemicile sunt tot mai diverse si tot mai aprinse. Chiar asa fiind ramane festivalul cel mai asteptat si cel mai iubit de italieni si nu numai.
              Festivalul isi deschide in mod oficial portile, incepand adevarata lupta pentru victorie, dar in realitate Festivalul de muzica usoara Sanremo, nu se opreste niciodata, abia se termina editia din anul curent, caci pregatirile  pentru editia urmatoare incep in urmatoarea clipa, in cele mai mici detalii.
              Asa se face ca in anul 2011, dupa succesul obtinut in conducerea Festivalului de Gianni Morandi,  propunerile veneau deja pentru a prezenta si urmatoarea editie, a 62 -a din 2012, ceea ce se si intampla.
              Anul acesta, printre invitatii festivalului, va fi si cel care este o legenda pentru muzica italiana Adriano Celentano , care recent a scos un album inedit cu titlu "Facciamo finta che sia vero" , sunt melodii care sunt asteptate si fredonate imediat, pentru ca merg direct la sufletul celor care il indragesc.
     

  
           Pentru ca entuziasmul pentru Festivalul de muzica usoara Sanremo, a crescut si pentru mine, voi incerca ca la modul meu sa aduc in evidenta ceea ce este nou, frumos, de ce nu contrariat. Asadar totul pentru festival.....

2 commenti: