domenica 21 novembre 2010

GOOGLE FACE 2000 DE ANGAJARI IN INTREAGA LUME

                Compania Google intentioneaza sa angajeze peste 2.000 de persoane din intreaga lume pe masura ce isi extinde activitatea in noi piete, scrie presa internationala.  google

                Google, care detine cel mai popular motor de cautare din lume, are in prezent 2.076 de posturi libere.  Numarul posturilor scoase la concurs este de sase ori mai mare fata de cel din luna martie a anului 2009. Google are nevoie de oameni dupa ce anul acesta a cumparat peste 20 de companii. Numarul angajatilor Google  depasea la sfarsitul lunii septembrie 23.000 de persoane, fiind cu 18% mai multi angajati decat la inceputul anului.
                   Joburile oferite de Google sunt dintre cele mai diverse de la University Program Specialist in Senegal, la inginer software la sediul central din Mountain View, California. Luna aceasta, Google a anuntat ca va oferi, de anul viitor, tuturor angajatilor o marire de salariu de 10% si un bonus de 1.000 de dolari. Tot luna aceasta, Google a anuntat ca va avea prezenta oficiala in Romania. Google a deschis un birou de afaceri in Bucuresti care este coordonat de o echipa locala condusa de Dan Bulucea.

                                                                                                       kappa.ro

Nessun commento:

Posta un commento