sabato 20 novembre 2010

IO CANTO / EU CANT/ - ITALIA - Canale 5 - Andreea Olariu - ROMANIA

        Scriam cateva zile in urma despre copiii talentati din Italia, dar mai ales de sustinerea acestora de programe adecvate care pun in evidenta valoarea lor . Se intrec copiii, cantecele cu autorii lor din toate timpurile, cantate de voci celebre la vremea lor, televiziunile cu prezentatorii lor.
         Daca in articolul trecut scriam despre "TI LASCIO UNA CANZONE", program  prezentat  de Antonella Clerici, pe RAI 1, de data data aceasta pe CANALE 5 Mediaset acelasi tip de emisiune, de sustinere a tinerelor talente , "IO CANTO" un program condus de Jerry Scotti ,prezentator cunoscut in Romania prin emisiunea "Domenica in familie".
         Si ca si cum nu ar fi fost deajuns aceste intreceri , de programe, televiziuni si prezentatori, avem si noi  aici o voce de aur la numai 14 ani, Andreea Olariu, mandria lui Jerry Scotti, de a fi descoperit-o, care cu siguranta isi doreste sa castige inima italienilor cat mai mult, pentru a o intrece pe conationala Madalina.
          Asadar, daca Madalina Lefter, a castigat premiul juriului la "TI LASCIO UNA CANZONE ", aratand tuturor ca Romania are valori, acum  cand se apropie finala si  la programul  "IO CANTO", asteptam cu sufletul la gura, decizia publicului pentru Andreea Olariu.
          Din cele 10 editii prezentate, Andreea a reusit sa castige de 4 ori premiul publicului, care voteaza de acasa, fara a omite, ca melodia cantata prezinta foarte mare importanta, fiind si aici o evidentiere a celor mai frumoase melodii.
          Ceea ce ar mai fi de adaugat, este ca cel care va castiga aceasta finala, va primi o bursa de studii in America.
          Pentru a va convinge, ascultati aceasta minune de fata.......
       

Nessun commento:

Posta un commento