domenica 12 dicembre 2010

ITALIA - IO CANTO - O FINALA - O ROMANCA SI MULTE EMOTII CE PAREAU FARA SFARSIT- 12 decembrie 2010

         
           Azi noapte tarziu in Italia pe Mediaset Canale 5, emotiile erau la maximum, pentru concurentii ajunsi in finala printre care si romanca noastra Andreea Olariu, rudele acestora, public,invitatii ,insusi prezentatorul Jerry Scott era emotionat si nu in cele din urma noi cei de acasa. 
          Un adevarat spectacol, in fata unui asemenea eveniment cuvintele par a nu fi suficiente pentru a descrie acesta seara splendida. Si daca am lua in seama numarul considerabil de 200 de persoane, asa cum spunea Jerry Scotti, care au lucrat neintrerupt in spatele scenei, rezultatul nu putea sa fie altul decat exceptional.
           Toate acestea, pentru un grup de copii selectati pentru talentul si dragostea lor pentru muzica.
           Este foarte adevarat ca melodiile finaliste au fost 11 (unsprezece), insa toti copii ar fi meritat un premiu pentru tot efortul sustinut, de-alungul a 3 luni. 
           Invitatii de seama din fiecare saptamana, au  facut ca valoarea spectacolului sa creasca, facand in acest fel ca in inimile acestor minuni ale muzicii, amintirea acestui episod din viata lor sa ramana fierbinte vesnic.
           Ce face Romania pentru copii talentati care ii are ?
           Las doar intrebarea, pentru ca daca incerc sa argumentez in vreun fel, e posibil sa fie doar amaraciune.
           De acasa, am votat si am sustinut cu tot sufletul, reprezentata noastra Andreea Olariu, care parca a cantat pana la ultima suflare, dand tot, fara a pastra nimic pentru sine.
            Invingatoarea serii, dupa cum toata lumea se astepta, dar si pentru vocea extraordinara pe care o are , a fost Benedetta Caretta, cu melodia "Insieme"de Mina. Va ajunge la New York, la fel ca si precedesorul ei de la prima editie Cristian Imparato, primind o bursa de studiu la New York Film Academy


            Romanca noastra Andreea Olariu, primeste premiul juriului, cu melodia   "I surrender"   de Celine Dion , primind din partea prestigioasei Fundatii Mike Bongiorno - premiul Bravo Bravissimo - o bursa de studii in Milano, la una dintre cele mai bune scolii de muzica europene. Sustinerea ei pentru cariera muzicala este asigurata, o sustinere meritata obtinuta cu mult efort atat din partea ei cat si a familiei.
            Emotii ne-au dat concurentii pana dupa miezul noptii, erau emotii asteptate, cunoscute si amplificate in aceasta seara, insa  emotia care a reusit sa transmita micuta Sara Mussela , de numai 8 ani cu melodia Adagio, cu un mesaj pentru tatal decedat nu de foarte mult timp ,a  fost inconmensurabila. Ne-a aratat o Sara Mussela foarte puternica, dupa ce in atatea randuri ne-a aratat o sensibilitate deosebita alaturi de partenerul ei Davide Cacci.


             Dupa un asemenea regal (cum spun italienii), nu ne ramane decat sa zicem BRAVO ITALIA!!!
                                                                                                   CorriereInformazione

Nessun commento:

Posta un commento