sabato 11 dicembre 2010

Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi


          Melodie foarte veche si foarte indragita a artistei, care acum dupa un jubileu de 50 de ani de muzica lanseaza acest album  dandu-i acest nume care o reprezinta. A purtat cu ea peste ocean , inima de roman, iar gandurile i-au fost si ii sunt la locurile natale.
    
           Acum cand parcurge cu gandul tot acest traseu al vietii muzicale isi aduce aminte cu drag de oamenii celebri langa care a avut ocazia sa fie pe scena, Ginette Reno, James Last, Tunes Dizzeie, Muslim Magomaev, Patty Bravo, Jaffa Jarkoni, Juan Manuel Serrat, Amalia Rodriguez, Dalida, Mireille Mathieu, Udo Jurgens si Adriano Celentano.Aceste celebritati le-a avut  in momentul in care primea Discul de aur, in 1968 la Cannes, pentru recordul de vanzari.
           La fel cu drag isi aminteste, cum la o petrecere de dupa gala, imbraca o bluza tip ie, care se asemana foarte tare cu cea a Dalidei, lucru ce a facut sa iasa in evidenta indignarea Dalidei, dar si care i-a adus si foarte multe fotografii in acea seara.
           Pentru mine Margareta Paslaru, este similar cu Veronica, filmul care mi-a adus multa bucurie in copilarie, dar nu numai, cantecele ei le-am indragit dintotdeauna.
                                                                                                                            Formula AS

Nessun commento:

Posta un commento