domenica 20 febbraio 2011

FESTIVALUL DE MUZICA ITALIANA SANREMO 2011 - MELODIA CASTIGATOARE



           Fiecare inceput de  seara a festivalului a fost un regal de muzica, balet, lumini, totul organizat in mod ireprosabil, un festival reusit si un prezentator pe masura Gianni Morandi, un cantaret de valoare si un om integru, care a facut in mod sigur ca jurizarea sa fie perfecta, fara dubii.
           Iata si superba melodie a unui cantaret, care a declarat ca de nu ar fi fost Gianni Morandi, nu ar fi participat la acest festival, Roberto Vecchioni cu melodia - "Chiamami ancora amore". Mai mult, inainte de a avea ultima prestatie in finala, a declarat public dragostea pentru sotia lui care dureaza de 30 ani, dedicandu-i aceasta melodie, facand ca aceasta declaratie sa-l faca  mai emotionat, traind mult mai intens melodia
         


             Dupa parerea presei "Lastampa", regalul oferit de Massimo Ranieri  si Gianni Morandi in aceasta ultima seara, acea incursiune de-alungul carierelor celor doi  monstri sacri ai muzicii italiene, a fost mult deasupra de ceea ce a putut oferi Andi Garcia si Robert De Niro. As fi de acord cu presa pentru ca acea atmosfera de poveste, recunoscuta de altfel dintr-o alta emisiune a lui Gianni Morandi, a creat o stare de liniste, relax, prietenie adevarata, nimic regizat, lasat totul la impulsul de moment.
          



          Chiar daca Festivalul de muzica usoara italiana, editia 2011, s-a incheiat, rasunetul acestei editii, inca va mai fi prezent, pentru o perioada de timp in presa si televiziune si nu numai, chiar si in inimile celor care au trait acest festival.
           Voi incerca si eu de a mentine aceasta flacara vie prin alte articole, cu alti protagonisti celebri.

2 commenti:

  1. Bravissimi cantanti e stupende canzoni.

    RispondiElimina
  2. Grazie Gianna!
    Sicuramente tu sai meglio di me, sapevo qualcosa dalla Romania, adesso da quando vivo qui sono proprio innamorata di questa musica

    RispondiElimina