domenica 26 giugno 2011

ARANJAMENTE FLORALE - Mici secrete-


         Aranjament floral - o imbinare placuta de culori si forme spre incantarea ochiului, daca la toate acestea mai exista si imbinarea de parfumuri  atunci ne putem declara satisfacuti de munca prestata.
         Despre clasicul buchet floral se mai vorbeste foarte putin, ideeile despre aranjamentele florale, pentru tot felul de evenimente si ocazii speciale insa  se intalnesc tot mai des. Totul trebuie facut cu migala, pricepere dar si cu acea daruire pentru a iesi un lucru de calitate si pentru a fi apreciat.
         Aranjamentul floral trebuie sa fie in functie de scopul ales si nu in ultimul rand de persoana care il va primi sau ambientul unde urmeaza sa fie amplasat, ma gandesc de exemplu la o catedrala unde urmeaza sa se oficieze o nunta regala. 
         Evenimentul magic a trecut, suntem in posesia unui aranjament floral, ce putem face sa il mentinem cat mai mult, cat mai frumos si de ce nu de a reusi sa ne punem amprenta in modul original asupra lui ?
          Cateva mici secrete:
        -  poate fi stropit cu un spray pe baza de lac sau conservant; acest truc nu numai ca ajuta la mentinerea pentru mai mult timp, dar devine si mai usor de a ne remodela aranjamentul dupa plac;
         - cateva picaturi de inalbitor in apa va face sa moara bacteriile care ataca florile, prelungindu-i viata in asa fel;
         - pentru alcatuirea unui aranjament putem folosi o bucata e burete imbibata in apa, pe care o asezam pe fundul unui vas, pe urma incepem crearea operei noastre de aranjare a florilor;
         - pentru sustinerea unor flori cu tija lunga, se folosesc betisoare tari;
         Mai raman cateva idei de gust si placerea de a crea.












Nessun commento:

Posta un commento