domenica 22 aprile 2012

ADRIANO CELENTANO - MANA DE AJUTOR            Sunt multe moduri de a intinde o mana de ajutor catre cineva care are nevoie, insa iata un mod unic, asa  cum este si Adriano Celentano, de a fi alaturi asa cum a promis de familiile cu dificultati majore financiare.
             Participarea sa la cea de-a 62 editie a Festivalului de muzica usoara italiana Sanremo 2012, nu a fost una pentru castig, asa cum o fac ceilalti, prezenta sa a fost in primul rand pentru muzica, pentru italienii care il iubesc  (si nu numai) si de ce nu pentru spiritul sau de revolta impotriva unei politici cu care nu este de acord.


             Suma primita pentru prezenta la acest festival a fost de 700.000 euro din care 500.000 euro au intrat deja, sau vor intra cat de curand la familii din Roma, Napoli, Bari, Firenze, Verona, Milano, cate 20.000 euro de fiecare familie, un gest care cu siguranta le va schimba viata si nu va fi uitat in aceste momente de criza.
             A vrut sa fie alaturi si pentru populatia defavorizata din alte tari, ajutand doua spitale de urgenta unul Goderich (Sierra Leone) si altul Khartoum (Sudan). Cu siguranta si acest gest va face sa fie salvate multe vieti.
            Iata si melodia care exprima foarte bine acest gest al sau : I passi che facciamo -
         
          Pentru o astfel de decizie doar atat: Fara cuvinte - "Senza parole".


2 commenti:

  1. Si può far del bene in tanti modi, infatti!

    Bacione Viola

    RispondiElimina
  2. Scusami Elena, ti ho chiamata come il tuo avatar.
    Bacione.

    RispondiElimina