venerdì 25 gennaio 2013

CARNAVALUL VENETIAN 2013 - Inaugurare





             Doar cateva ore  si pregatirile Carnavalului Venetian 2013, iau sfarsit, caci incepe inaugurarea, si carnavalul propriu-zis. Momentele de asteptarea iau sfarsit , iar bucuria va umple sufletele tuturor celor care au ales sa petreaca momente unice in Venetia in aceasta perioada 26 ianuarie - 12 februarie 2013. Fiecare piata, fiecare loc de cultura, isi asteapta vizitatorii cu un program bine stabilit .
             Alegerile sunt diverse  de la patinaj pentru copii dar si adulti in  Campo San Polo - Venetia si Piata Ferretto a Mestre; Expozie de pictura Giuseppe Capogrossi; Santi a colori - O initiativa a bisericii San Lio de recunoastere a sfintilor executati in maniera manga, de catre copii.
          

             Marea sarbatoarea a Carnavalului va avea in acest an doua atractii deosebite pentru vizitatori pentru prima zi de inaugurare si anume :
             Prima la 18,00 un mare spectacol de poezie, muzica, culori si vise va prinde viata pe malurile de Cannaregio , spectacol pe apa "MetaMorPhosiS Aquaticae", sustinut de catre compania franceza Ilotopie. Cu multa imaginatie va transforma locul , intr-un taram de poveste, unde carusele de foc va locul unor animale.

           In incheierea acestui inegalabil spectacol de culori si imaginatie, muzica trupei Dixie Funk Parade, va rasuna pentru a aducea bucuria celor prezenti, la lumina dulce a lampadarelor.
            
             Cealalta atractie, va fi un spectacol de strada sustinut de catre compania Circateatro la ora 17 - cu numele "Sogno din una strampolata notturna", iubit si adorat de catre italieni, prezenti in multe piate din Italia.








Nessun commento:

Posta un commento