domenica 3 febbraio 2013

CARNAVALUL VENETIAN 2013 - VAPORETTO DELL'ARTE - VAPORUL ARTELOR


Le Marie del Carnevale 2013 a bordo del Vaporetto dell'Arte 








Cele 12 finaliste de la Festa delle Marie , au fost invitate in acest incantator vaporas al artelor pentru un tur pe Canal Grande, pentru a se bucura de o atmosfera relaxanta. Acest vaporas este una din propunerile culturale  si  distractive al acestei editii 2013 a Carnavalului Venetian.
Festa delle Marie, este o sarbatoare traditionala , multasteptata de catre venetieni si nu numai, cand culorile  costumelor venetiene incanta ochii tuturor, iar in final va exista o singura Marie aleasa, numita si Maria anului,  care in anul urmator conform traditiei va face zborul ingerului in Piazza San Marco - "Volo dell' Angelo "


         Spre incantarea turistilor, la bordul vaporasului, vor urca participantii pentru concursul "La Maschera più bella" - Cea mai frumoasa masca -
         Vaporasul artelor va exista pe toata perioada  desfasurarii Carnavalului Venetian - pana in 12 februarie 2013 de la 10.00 - 18,00 cu partente la fiecare ora.
          Iata de ce face sa fie dorita o plimbare cu "Il Vaporetto dell'Arte":
         - comoditate si confort, vaporasul are fotolii cu un sistem audio-video in 5 limbi;
         - sistemul hop on/hop off - pe toata perioada de validitate a biletului, vizitatorul poate sa urce si sa coboare dupa dorinta sa, putand in acest fel sa viziteze muzee, spectacole, teatre, expozitii, puncte de atractie din patrimoniul venetian;

         - pentru a urmari intinerariul si pentru orientare, fiecare loc este dotat cu un monitor, avand audio in 5 limbi  (italiana, engleza, franceza, germana si spaniola), cu optiunea libera direct de la casti. Pe vaporas exista un audio bilingv, cu informatii despre statii si monumentele ce se pot vizita.
          - la urcare in vaporas fiecare primeste un welcome kit, care cuprinde toate instructiunile, casti, ....etc.
          O asemenea plimbare , intr-o asemenea companie, nu face decat sa iti doresti sa fii cat mai repede in mijlocul Carnavalului Venezian 2013, acum in plina desfasurare.



1 commento:

  1. Ciao Elena, credo che sia un'esperienza interessante da fare, che belle poi queste ragazze in costume!
    Lieta settimana!

    RispondiElimina