domenica 21 novembre 2010

BACAU – Arena Mall – Turneu international de table si backgammon

 

Arena Mall din municipiul Bacau va fi gazda celui mai puternic turneu international de table si backgammon care a avut loc vreodata in Romania.

mall bacau

Concursul se va desfasura in perioada 9-12 decembrie si va reuni in fata tablelor de joc, peste 100 de concurenti din tara si din strainatate, care se vor bate pentru premii substantiale, care vor depasi 20.000 de euro (fond de premiere, la care se vor adauga premii suplimentare de 5.000 de euro).

La concursul de table, inscrierea este de 50 lei (prima runda 3 puncte, finala 5 puncte), iar premiile vor insuma 85% din incasari plus 1.000 de euro, iar la turneele de backgammon de 100 lei (prima runda 7 puncte, semifinala 9 puncte, finala 11 puncte) si 500 lei inscrierea (11/13/15 puncte), se vor acorda premii reprezentind 85% din incasari, plus 1.500, respectiv 2.500 de euro.

Potrivit regulamentului de concurs, distribuirea premiilor se va face in felul urmator: Locul I- 40%; II- 15%; Semifinalisti – cite 7,5%; Consolare: I-15%, II-7,5%; Ultima sansa- 7,5%.

“Oricare jucator se poate inscrie la toate categoriile mentionate, putind opta pentru inscriere dubla (doua inscrieri pe categorie de joc). In aceste conditii, jucatorul va trage la sorti un bilet pentru prima jumatate a tabloului si un alt bilet, pentru a doua jumatate a tabloului.

Premiile obtinute in principal la categoria Consolare sau Ultima sansa, se cumuleaza. In intervalul de timp programat jocurilor, pentru fiecare 15 minute de intirziere, jucatorul va fi penalizat cu un punct, iar la o ora de intirziere, acesta va pierde partida.

In timpul partidei, jucatorul poate cere pina la doua pauze a cite 10 minute fiecare, iar de la o partida la alta, 15-30 minute pauza, orice litigiu urmind a fi solutionat de catre organizatorii competitiei”, a declarat campionul european la backgammon, Neculai Draganuta (foto), directorul turneului. table

Principalii sponsori ai concursului inscris si pe site-ul international Chicago Point, sint Arena Mall si Leon Expert din Bacau

                                                              ziarul de bacau

2 commenti:

  1. buongiorno Elena, è un bel modo di mettersi in gioco e misurare le proprie capacità!

    RispondiElimina
  2. Ciao ! Hai ragione, di solito per riuscire a fare questi giochi ci vuole un'allenamento mentale e tanta pazienza.

    RispondiElimina