sabato 19 febbraio 2011

FESTIVALUL DE MUZICA ITALIANA SANREMO - A PATRA SEARA -


         Chiar daca acum, deja a inceput ultima seara a festivalului, nu pot sa trec peste cea de a patra seara a Festivalului de muzica italiana Sanremo, editia 2011, pentru ca a avut partea ei de importanta.
          Este seara cand a fost declarata melodia castigatoare la sectiunea tineri. Toti cei patru tineri intrati in finala au fost extraordinari, se intelege doar au fost alesi dintre 700 de aspiranti pentru a urca pe scena festivalului. In urma televotului si a votului orchestrei , castigatorul editiei 2011 a festivalului, sectiunea tineri este atribuita lui Raphael Gualazzi cu melodia Follia d'amore



              Seara a patra isi are grandetea ei si prin prezenta divei italiene Monica Bellucci si marele actor american Robert De Niro, impreuna prezentand filmul Manuale d'amore 3, unde au jucat impreuna, iar premierea va fi pana la sfarsitul lunii februarie. Daca Monica Bellucci era invaluita toata in mister fara a dori sa-si dezvaluie prea mult din trairile sale, mai ales cele intime, in schimb Robert De Niro, chiar daca are o venerabila varsta, parea ca isi continua rolul din film si in viata normala, aratand cat era indragostit de ea, probabil pentru el filmul continua inca.
              Nu s-a sfiit sa spuna ca a acceptat rolul tocmai pentru ca era si actrita Monica Bellucci.
              Robert De Niro, in timpul interviului, a declarat ca i-ar place sa traiasca in Italia, motiv pentru care si-a luat si citadinanta, amintind ca isi are origini in Italia si nu numai, avand origini si irlandeze, olandeze si franceze, iar fii lui americani, vrea sa stie ca apartin si Europei.


        De asemenea in aceasta seara au reintrat in concurs melodiile prezentate de Al Bano si Anna Tatangelo (vezi seara a treia), iesind din competitie de data aceasta definitiv Max Pezzali si Tricarico, fiecare cu norocul lui dar si cu valoarea........ A fost seara cand melodiile din concurs au fost cantate cu ajutorul altor artisti, mai mult sau mai putin consacrati.
               Finala nu este departe , vom afla cat de curand cine invinge aceasta editie a Festivalul Sanremo 2011.

Nessun commento:

Posta un commento