domenica 25 settembre 2011

TI LASCIO UNA CANZONE - 2011 - SURPRIZE PLACUTE - COPII ROMANI IN CONCURS

        

              Televiziunea RAI a inceput transmisiunile Concursului "Ti lascio una canzone", care a ajuns la cea de a 5 a editie, care pe langa o ierarhie a celor mai frumoase melodii italiene, promoveaza si ajuta tinere talente. Este emisiunea care anul trecut a facut o mica vedeta din romanca noastra Madalina Lefter. 
           Anul acesta ca si anul trecut, noi cei care urmarim si iubim aceasta emisiune, am avut placuta surpriza de a constata ca avem talente romane selectionate din nou pentru a concura. 
              Daca in prima saptamana si-a facut aparitia  Maria Cristina Craciun, aseara  a venit randul sa ne surprinda nimeni anul decat Stefan Atargovitoae . Concluzia ? Avem talente, care cu orice pret incearca sa se ridice deasupra mediocritatii, muzica e viata lor, numeroasele premii primite pana la aceasta varsta frageda , pentru cei doi copii, nu pot sa confirme decat ca  sensul vietii lor este de a canta.
             Daca Maria Cristina Craciun inca nu a reusit sa se impuna, nu acelasi lucru putem spune despre Stefan Atargovitoae care de la prima sa aparitie a cucerit juriul, determinandu-l sa-i ofere premiul saptamanii.
        


        Mult succes amandorora si voturi cat mai multe, deja sunteti doua mici vedete pentru noi.

Nessun commento:

Posta un commento