domenica 4 dicembre 2011

TI LASCIO UNA CANZONE - MARIA CRISTINA CRACIUN

 
           Concursul s-a incheiat, suntem fericiti ca Trofeul cu multe laude a fost primit de Stefan Atargovitoae cu melodia Profetò non saro, insa se pare ca aceasta emisiune concurs a starnit o mare dorinta printre copii romani. 
            Insa nu mai putin talentati ,au fost si copii care din pacate nu au reusit sa fie prezenti in concurs.
            De la inceputul emisiunii, din prima saptamana, o voce care ne-a uimit pe toti, Maria Cristina Craciun, dar care nu a reusit sa continue acest drum din motive financiare. Trist dar adevarat. Voi divaga putin de la subiect, sa amintesc ca in presa si in lumea larga, s-a iscat un adevarat scandal cu legea ce permite uciderea cainilor, fara sa se faca prezenta situatia copiilor care cu siguranta  au mai mare nevoie de acesti bani, pentru crestere, educatie, sanatate.
            Aceasta fetita talentata, daca ar fi avut sprijinul financiar necesar , cu siguranta ca ar fi ajuns in finala,alaturi de Stefanel, asa cum a fost si Rebeca Neacsu. Emisiunea Ti lascio una canzone a facut evident ca Italia, are  copii talentati, insa si copiii romani care au reusit sa ajunga nu sunt cu nimic mai prejos.
           Iata, ca la doar cativa anisori pe care ii are, cum interpreteza  Ruga pentru parinti, versuri de marele Adrian Paunescu si in care mai mult sau mai putin ne regasim cu totii:

           In editia care va preceda Craciunul, pe 23 decembrie, intr-un super concert al emisiunii Ti lascio una canzone, Maria Cristina Craciun a fost invitata pentru a interpreta  melodia Feliz Navidad.

Nessun commento:

Posta un commento