lunedì 20 febbraio 2012

CARNAVALUL VENETIAN - 2012 - SPRE FINAL - MASTI -             Daca inceputul Carnavalului Venetian 2012  a fost timid si doar cei mai curajosi fara teama de ger si zapada au fost prezenti la Venetia, in ultimul week-end a existat o invazie de turisti pana la saturatie, daca sambata au sosit in oras 50 mii de turisti, duminica numarul acestora s-a dublat.
             Duminica 19 februarie 2012, a luat sfarsit si concursul pentru Cea mai frumoasa masca, premierea va avea loc Marti 21 februarie in Piazza San Marco la ora 16,oo. 
             Ziua de maine va aduce cu sine inchiderea oficiala a carnavalului cand in Piazza San Marco orele 20,00   se va desfasura Hard Rock Cafe Rocks The Square,
eveniment la care va participa pentru prima data formatia Modà, urmati de Mike + The Mechanics, o formatie britannica de Mike Rutherford de la Genesis, si de cei de la  Radio Daf din Venezia. Evenimentul se desfasoara nu numai la nivel de Carnaval de Venetia ci in toate orasele mari din lume unde Hard Rock Cafe este prezent.
            Formatia Modà este cea care anul trecut a  obtinut impreuna cu castigatoarea de anul acesta de la Festivalului de muzica usoara italiana Sanremo-Emma - locul doi cu melodia Arriverà


          De fapt melodia Emmei de anul acesta - Non e l'inferno - este compusa de acelasi Francesco Silvestre

               Sa ne intoarcem la carnaval despre care se spune ca daca nu este cel mai mare atunci este cel mai faimos, cu siguranta ca trebuie sa fii prezent in Venezia in aceste zile pentru a simti mai bine acest lucru.
               Iata alte cateva masti care in aceste zile au defilat spre deliciul vizitatorilor:Nessun commento:

Posta un commento