lunedì 17 settembre 2012

TI LASCIO UNA CANZONE 6 - 15 SEPTEMBRIE 2012




            Sunt multi dintre noi care din diverse motive devine fan al unei anumite vedete, fie ca e sportiva, fie ca e o stea in lumea muzicala, .....etc.  Insa cand admiratia pentru o vedeta depaseste intr-atat ca traieste viata proprie, cum ar fi  copia fidela, este deja mai mult decat un fan.
                Tocmai in acest mod se simte ca ii place sa fie Michele Perniola, care saptamana trecuta a incantat pe toti la emisiunea Ti lascio una canzone cu melodia "Billie Jean", a lui Michael Jackson, iar acum in cea de a doua saptamana
- 15 sept. - a castigat premiul serii (care dintr-un trofeu, a devenit o medalie) cu melodia "Man in the Mirror" de acelasi inegalabilul Michael Jakson.

            Pentru confruntarea cu un alt castigator de pe podiumul de onoare Michele Perniola a ales sa se intreaca cu Stefan Atargovitoae, avand castig de cauza....adica urcand podium. 
         Din pacate  se pare ca Stefan, trece prin perioada de schimbare a vocii, normala de altfel, nereusind sa se mentina la forma in care se afla in editia trecuta cand a castigat Trofeul - Ti lascio una canzone 5 - 2011. El a iesit din cursa, insa e trist caci se pare ca nu mai sunt copii romani in acest an. Sa fie de vina selectia ? Ori chiar teama italienilor de a nu fi depasiti......?
             Mai trist este si faptul  ca desi in editiile trecute aceasta emisiunea se dorea sa fie un joc, anul acestea se pare ca seamana a Bacalaureat, uitand ca multi dintre ei au varste fragede si nu toti reusesc sa depaseasca anumite momente  pline de tensiuni, insa cand apar si anumite critici nejustificate, copilul ajunge sa fie traumatizat cum a fost si cazul unei fetite.
            Poate totusi juriul isi va da seama ca nu trebuie decat sa voteze acesti copii si nu sa-i critice, cel mult pot sa dea sfaturi care sa le fie utile.

Nessun commento:

Posta un commento