martedì 11 settembre 2012

TI LASCIO UNA CANZONE 6 - PRIMA SEARA 8 SEPTEMBRIE 2012



                    Asteptarea a luat sfarsit, emotiile au crescut, iar prima seara a emisiunii Ti lascio una canzone, transmisa de televiziunea italiana RAI 1 si prezentata de Antonella Clerici, a adus primii copii talentati in concurs, viitoare vedete cu siguranta, asa cum a fost in fiecare an pana acum. Putin diferit de alte editii, as zice cu mai putin spectacol pentru copii, ceva mai serios cu un juriu care dupa parerea mea prea despica firul in patru.
Cu toate acestea copii reusesc sa arate ceea ce iubesc foarte mult, muzica, trecand peste emotii oricat de mari ar fi ele.
                          In aceasta editie, exista un podium de onoare, unde au fost asezati copii premiati sau votati din editiile precedente (Stefan Atargovitoae se numara printre cei trei), unul dintre ei se va intrece cu castigatorul  serii la alegerea sa , riscand sa piarda locul de pe podium . O noutate care ii face pa copii sa isi doreasca  urcarea pe acest podium printre favoriti si premiati.
                             Prima seara, o castigatoare Giovanna Ferrara -  cu melodia "Io per lui " - "Eu pentru el "si care a facut sa coboare perechea votata cel mai mult de anul trecut Michael Bonanno si Giada Borrelli.

                              Evolutii extraordinare si care cu siguranta vor ajunge printre preferati au fost : Michele Perniola , care e evoluat cu melodia de succes a lui Michael Jackson " Billie Jean"; 

Gabrielle Aquavia - "Avevo un cuore" - Aveam o inima - melodie a regretatului Rino Gaetano 


            Copii cu calitati vocale extraordinare, care acum depind doar de greutatea melodiilor pe care le vor interpreta. Emisiunea ramane la standardul de valori deja stiut, locul de lansare acestor mici sperante ale muzicii italiene si nu numai.

Nessun commento:

Posta un commento