sabato 8 settembre 2012

TI LASCIO UNA CANZONE - Antonella Clerici - Septembrie 2012
          Daca la noi in Romania exista vorba, toamna se numara bobocii, iata ca in Italia toamna se numara talentele si ma refer in special la emisiunea ajunsa la cea de a sasea editie  TI LASCIO UNA CANZONE, transmisa de RAI 1 si condusa de aceeasi Antonella Clerici. Printre multele polemici, negocieri de salariu cu innoirea de contract, concurenta cu alte posturi TV in special Mediaset - Canale 5, Antonellina cum i se spune ramane sa fie alaturi de copii, adevarate mici vedete care tind spre succes. Ar fi bine sa ne amintim macar  de Stefan Atargovitoaie, care a convins ca este un talent si a castigat trofeul editiei a cincea.
          Emisiunea Ti lascio una canzone , este o incununare de melodii de succes care au avut rasunet de-alungul timpului, incepand chiar de prin 1950 si binenteles cu hiturile recente, pentru care copii sunt foarte receptivi, imitand vedetele din dorinta de a ajunge ca ei. Unii reusesc mai mult altii mai putin, concurenta exista, dar cel mai important este ca reusesc sa prinda totul ca un joc, legand amicitii care cu siguranta se vor pastra ani si ani.
            Nu mai putin pentru cei cu adevarat talentati emisiunea este o adevarata rampa de lansare, in acest sens  trebuie sa amintesc de grupul de tenori  "Il Volo" - Ignazio Boschetto, Piero Barone si Gianluca Ginoble, copii, acum adolescenti, care la inceput au pasit timizi pe scena de la RAI 1, iar astazi sunt protagonisti  ai multor turnee in Europa si America, in luna octombrie  cantand in concert alaturi de Barbra Streisand.
       

                  Doar cateva ore pana la reinceperea  a multasteptatei emisiuni care va cuprinde un sir de 13 saptamani, avand multe noutati si schimbari in modul de desfasurare. Asteptam surprizele din partea copiilor romani. Mult succes tuturor !!!

Nessun commento:

Posta un commento