domenica 2 febbraio 2014

TI LASCIO UNA CANZONE - 2014 -


         1 Februarie 2014, prima serata de Ti lascio una Canzone , de la cea de a saptea editie a concursului de muzica italiana interpretata de mici talente, copii intre 8 - 15 ani, transmisa de Televiziunea italiana RAI 1.
         Acest regal de muzica italiana,in editiile trecute a avut ca protagonisti si copii romani, Madalina Lefter, Maria Cristina Craciun, Rebeca Maria Neacsu , si bineinteles Stefan Atirgovitoaie, care castiga editia din 2011
        Chiar daca vrem sa fim orgoliosi sa sustinem talentul copiilor romani, totusi copii talentati exista, indiferent de unde provin si ce limba vorbesc. Chiar daca Michael Jackson nu mai este printre noi, muzica si stilul sau traieste prin cei care se identifica cu el, este cazul castigatorului editiei a VI-a a concursului Michele Perniola.

         Este placut, relaxant,emotii,  invitati de prestigiu cum a fost pentru aceasta prima seara Giorgia, exemple de urmat pentru acesti copii aspiranti la o cariera muzicala.

          Dupa o lupta stransa dintre valoarea cantecelor si interpretarea fantastica a acestor copii, cu ajutorul televotului, castiga indubitabil UN AMORE COSI GRANDE, interpretata de Federica Falzon si Vincenzo Carnì.          



      Pentru inca 9 intalniri de sambata seara asteptarea si emotia isi vor da mana, pana la finala si a acestei editii, pentru a afla cine va primi Tofeul editiei a VII-a a acestui concurs minunat.

Nessun commento:

Posta un commento