domenica 2 febbraio 2014

CARNAVALUL VENETIAN - 2014


          Anul acesta Carnavalul Venezian are ca tema Fantezia si Natura transpuse cu ajutorul fabulei. Raportul dintre om si natura , ambientul cu tot ce contine el, paduri, vai, munti, lacuri, animale felurite misterioase si plante , care impreuna dau un sens al vietii.
          Venezia a fost si ramane un oras al fanteziei, unde parfumul localnic se impleteste cu miile de turisti, veniti pentru a admira frumosul dar si pentru gustul micilor afaceri.
           Cu siguranta inspirat si de Ziua indragostilor - San' Valentino,organizatorii Carnavalului au decis sa inceapa cu celebra piesa Giulietta si Romeo capodopora shakesperiana, o ocazie unica de a petrece o seara minunata la Venezia. 
         Asadar incepand din 14 februarie 2014, cu doar 4 zile inainte de un alt valoros eveniment pentru Italia si anume Festivalul de muzica usoara italia Sanremo 2014 si pana pe 4 martie 2014, Carnavalul Venetian atrage ca in fiecare an, mii de vizitatori, pentru a lua parte la un spectacol unic in lume.
           Programul este variat, cu muzica, teatru, divertisment, concursurile de masti traditionale, manifestari de la care cei care iubesc acest carnaval nici nu se pot gandi sa lipseasca. 
        Romania, asa cum de ceva vreme ne- am obisnuit cu participarea sa, in acest an Grupul Trio Brancusi sustine un concert de muzica clasica sambata 15 februarie 2014 ora 19, la Ateneul Veneto din Venetia.



Nessun commento:

Posta un commento