giovedì 17 febbraio 2011

FESTIVALUL DE MUZICA ITALIANA SANREMO 2011 - A DOUA SEARA -



              Inca o seara trecuta din aceasta editie a festivalului, in care unii au ramas dezamagiti, iar altii au rasuflat usurati, prin eliminarea celor doi monstri sacri ai muzicii italiene, Al Bano si Patti Pravo. Eu fac parte din cea de a doua categorie, pentru ca melodiile celor doi mari artisti  nu aveau nimic deosebit, nu transmiteau nimic, nu exista acea emotie, acea cutremurare, mai mult abia asteptai sa se sfarseasca.
             Spun asta, nu in urma comentariilor, desi au fost si pareri de rau, chiar Gianni Morandi afirma ca nu se astepta la aceasta cadere a lor, daca ati citit articolul din prima seara, scriam si acolo cum ca melodiile sunt slabe si nu au o valoare de festival. Eu ma declar mai mult decat multumita pentru aceasta decizie de eliminare.
             Totusi melodiile eliminate din prima seara interpretate de Anna Tatangelo si Anna Oxxa, cat si cele eliminate in a doua seara interpretate de  Al Bano si Patti Pravo, vor mai avea o sansa in cea de a treia seara, cand vor fi supuse din nou la vot conform regulamentului , impreuna cu celelalte melodii.




              Poate fiind obisnuita cu alte evolutii ale celor doi, acum mi se par mai mult incepatori, decat artisti cu o lunga cariera in spate.
              Despre cele doua  prezente feminine ale festivalului, Belen Rodrigues si Elisabetta Canalis nu am facut prea multe referiri, nu din gelozie ci pur si simplu pentru ca prezenta lor la acest festival este prea putin simtita, exceptie facand totusi Belen care prin talentele sale de dansatoare si interpretare a unei melodii din patria sa Argentina, face sa fie mai admirata si indragita .
              La sectiunea de tineri, a fost facuta o selectie  a celor dornici de participare la aceasta editie a festivalului care au fost in numar de peste 700, reusind  doar 8 sa ramana in competitie. Dintre acestia  au evoluat 4, fiind selectionati in finala  Serena Abrami - Lontano da tutto si Raphael Gualazzi - Follia d'amore
              Iata si melodiile tinerilor intrate in finala                                                                           






                                                                                        RaiUnoSanremo

Nessun commento:

Posta un commento