sabato 30 aprile 2011

Walk of Fame -ul romanesc din nou in atentie maxima - Maia Morgestern


                  Daca cunoastem viitoarea protagonista a stelei de pe Walk of Fame, nu putem spune decat......da, merita, este o artista recunoscuta international, o artista modesta, care asa cum am urmarit-o in interviurile  avute cu siguranta , ar  spune........sunt altii mari artisti ai scenei romanesti care ar fi meritat aceasta stea inaintea mea. 
                  Nu este alta decat Maia Morgenstern, artista de origine evreica, o vijelie intr-un corp de femeie care este in stare sa rastoarne munti, este artista care declara ca pentru ea viata fara literatura, dans,muzica si teatru ar fi mult prea saraca.
               Ziua  de  1 mai, va fi una speciala, va primi cel mai frumos cadou al vietii de artist acela al  recunostintei talentului  si a valorii  pe care o are.
                 Rolurile din filmele unde a jucat si prestatia avuta vorbesc de la sine de talentul innascut chiar daca ea declara ca nu se gandea vreodata ca va ajunge actrita, acum fiindu-i dragi in aceeasi masura filmul ca si teatrul. Cred ca este suficient de a aminti doar cateva din filmele de mare succes pentru a masura valoarea ei si anume: Balanta - 1992 ;Privirea lui Ulise - 1995; Omul zilei - 1997; Patul lui Procust- 2001; Orient Expres - 2004 ; dar si cel cu rasunet international  Patimile lui Iisus in regia lui Mel Gibson.


Nessun commento:

Posta un commento