domenica 13 novembre 2011

TI LASCIO UNA CANZONE - MICA PRINTESA REBECA NEACSU


        
          Nu mai exista nici un dubiu, muzica italiana este extraordinara, italienii isi respecta creatorii de muzica, insa si vocile care o interpreteza au un cuvant de spus.
            Asa se face ca pentru a treia oara , printesa noastra Rebeca Maria Neacsu, copilul  cu ochi zglobii alaturi de Ludovico Creti, a impresionat din nou publicul,cu melodia "Il mare calmo della sera" incat premiul a fost din nou al lor.

     
    Lupta de aceasta data a fost dura, caci de cealalta parte exista o alta pereche de muzica lirica Michael Bonanno si Giada Borrelli, care si-au  dorit si ei cu siguranta,  cel de-al treilea premiu.
           Insa publicul a decis, stapanirea de sine, puritatea, seriozitatea si cred ca nu in ultimul rand, aprecierea pe care o au italienii pentru nimeni altul decat Andrea Bocelli, a facut ca ei sa triumfe.
           Antonella Clerici, prezentatoarea emisiunii Ti lascio una canzone, ar face orice sacrificiu, intocmai ca si o mama pentru ca totii copiii prezenti la acest concurs sa scape de emotii, sa uite de momentele dificile cand canta, asa ca in aceasta editie din 12 noiembrie, face o incercare timida de circ, aceea de a fi desupra tuturor in rolul de superom . Saptamana de saptamana, realizatorii acestei emisiuni de la RAI, reusesc sa surprinda cu modul de concepere a seratei , de a atrage cat mai mult audienta, si de a combate rivalii de la Canale 5.
               Sa ne amintim de emotiile regalate de Madalina Lefter, prima romanca la concursul prezentat de RAI 1, cu una din melodiile reginei muzicii italiene MINA - Non credere.
           

Nessun commento:

Posta un commento