domenica 20 novembre 2011

TI LASCIO UNA CANZONE - Piccolo showman Fiorello - alias - STEFAN ATARGOVITOAE
          Ca sa intelegeti mai bine acest calificativ dat de catre Antonella Clerici lui Stefan Atargovitoaie, bineinteles ca ar trebui sa stiti cine este Rosario Fiorello. Acum, este persoana cu audienta  cea mai mare, este persoana care urmeaza sa primeasca  suma de 12 milioane euro pentru spectacolo show - "Il più grande spettacolo dopo il week end", este vedeta completa care face, radio, televiziune, canta, danseaza, iata deci cu cine a fost comparat Stefanel al nostru......,  am simtit o mare mandrie in acel moment.
         In ultima saptamana, ne aduce bucuria de a castiga premiul serii, fiind si ultima din cele zece melodii care vor intra in marea finala. Casa bianca -  extraordinara melodie de Don Backi -  si interpretarea deosebita a lui Stefan Atargovitoae , face sa fie apreciat de juriul concursului in mod special, declarand ca a fost seara lui. 
       Vocea , interpretarea lui cu tot sufletul , "con il cuore" (adica cu inima), cum spune mereu Antonella, a facut sa vibreze inimile tuturor.
           Exista ceva special la acest copil, canta cu vocea, cu ochii, cu mimica, ii place sa cante, dorinta aceasta il face sa treaca peste emotii si sa interpreteze ireprosabil.        Dupa zece saptamani iata lista celor zece melodii finaliste:
  • Parla più piano                                  - Michael Bonanno si Giada Borrelli
  • L'immensità                                      - Giuseppe Picciallo
  • La voce del silenzio                          - Maryam Tancredi
  • Sei nell’anima                                   - Luana Frazzitta
  • Un amore così grande                       - Michael Bonanno si Giada Borrelli
  • Con te partirò                                   - Ludovico Creti si Rebeca Maria Neacşu
  • Profeta non sarò                               - Ştefan Cristian Atỉrgovitoae
  • Il canto della terra                             - Ludovico Creti si Rebeca Maria Neacşu
  • Il mare calmo della sera                     - Ludovico Creti si Rebeca Maria Neacşu
  • Casa bianca                                      - Ştefan Cristian Atỉrgovitoae
      Nu cred ca mai este nevoie de nici un comentariu, din cele zece finaliste, jumatate ne apartin noua romanilor, o extraordinara performanta reusita de cei doi copii. SUCCES !!!
       Un alt tip de emotii, de aceasta data pentru muzica de alta data, alaturi de invitatul serii, extraordinarul interpret Paul Anka, care a daruit publicului alaturi de copii, un purpuriu din melodiile sale cele mai indragite.

    

Nessun commento:

Posta un commento