domenica 5 febbraio 2012

CARNAVALUL VENETIAN - 2012 - La fontana del vinowww.carnevale.venezia.it
                   Carnavalul Venetian si-a deschis portile, chiar daca zapada si gerul a invadat Italia, aducand totusi partea sa de frumusete, o masca a timpului, care va fi prezenta pe tot parcursul manifestarii.
                   Traditional , deschiderea a fost facuta prin marile urari si felicitari la Fantana vinului,aflata in Piazzetta San Marco,  sub auspiciile "La vita è teatro. Tutti in maschera" - Viata si teatrul.Toti cu masca-
                    Tot in mod traditional Corul DoReMi, a oferit un repertoriu  muzical cu piese traditionale venetiene indragite si asteptate de toti si dansuri de grup in costume de epoca .

                   Fantana Vinului ramane deschisa pana la sfarsitul Carnavalului , 21 februarie 2012, o ocazie pentru toti cei prezenti, de a degusta vinurile venetiene Raboso; Garganega, Carmenere, Merlot, Corvina, Proseco, intr-un fond muzical ambiental.
                     Iata si alte imagini de la faimoasa si traditionala Fantana a vinului din Venetia:


                   Din pacate, din cauza vremii, parada mastilor si a gondolelor pe marele canal venezian, a fost anulata, avand loc insa numeroase animatii artistice si expozitii de produse traditionale.

1 commento:

  1. Mare post despre Festivalul de Film de la Veneţia. Ea spune o mulţime de aceia dintre noi care nu a intrat niciodata acolo! DeeBee

    RispondiElimina