giovedì 16 febbraio 2012

FESTIVALUL DE MUZICA USOARA ITALIANA SANREMO 2012 - A DOUA SEARA -                  Daca prima seara a fost punctata spre Adriano Celentano, cea de a doua seara, spre printesa festivalului Ivana Mrazova, valeta care insoteste in prezentare pe Gianni Morandi si Rocco Papaleo. Caci saracuta o asa vedeta ca ea nici nu a mai vazut Italia, s-au terminat fetele talentate si frumoase si noroc ca exista EA.

Da, se pare ca dupa o indispozitie, cu o durere cervicala de nu se putea misca draguta, inlocuita in prima seara de protagonistele de anul trecut Belèn Rodrigues si Elisabetta Canalis, supervedete si ele in miscari si tinute, apare EA, inegalabila IVANA MRAZOVA.
                Seara speciala pentru concurentii in concurs, un adevarat maraton pana dupa miezul noptii, tineri si artisti consacrati, in vederea eliminarii a cate patru melodii din fiecare categorie. Parerea mea ar fi ca tinerii s-au prezentat net superior artistilor consacrati, cu melodii si texte care cu siguranta  vom mai auzi de ele.
              Asadar din lista artistilor consacrati au disparut (eliminat): Pierdavide Carone cu Lucio Dalla;

Gigi D'Alessio cu Loredana Berte

 (aceste doua grupuri, nume sonore in muzica italiana), Irene Fornaciari (fiica lui Adelmo Fornaciari - alias Zucchero, artist de renume) si Marlene Kuntz, pentru mine mai putin cunoscuti.
              Pentru tineri, dupa o intrecere doi cate doi, trece mai departe Alessandro Casillo (15 ani, cunoscut de la Emisiunea concurs - Io Canto - ), Marco Guazzone, Iohosemprevoglia (tradus numele ar fi - Eu mereu vreau-) si Erica Mou.

                   Iata o posibila melodie ce ar putea castiga anul acesta.......cine stie.....


Nessun commento:

Posta un commento