sabato 18 febbraio 2012

FESTIVALUL DE MUZICA USOARA ITALIANA SANREMO 2012 - A PATRA SEARA - CASTIGATORUL SECTIUNEA TINERI


            O seara plina de emotii si asteptari, cea de a patra seara, in special pentru cei patru finalisti de la sectiunea tineri si nu in ultimul rand importanta este si eliminarea a doua melodii din sectiunea artisti consacrati, care de aceasta data va fi definitiva.
           Asa cum scriam in una din serile din urma, melodiile tinerilor se pare ca au fost mult mai bune si interpretate cu multa seriozitate de acestia, probabil simtindu-se la inceput de cariera, pentru ei fiind foarte importanta aceasta rampa de lansare Sanremo. 
          Caci Festivalul de muzica usoara italiana Sanremo, a lansat o infinitate de melodii frumoase si fredonate de-alungul timpului, chiar daca acestea nu au ocupat primul loc (vezi Toto Cutugno).
           Castigatorul al acestei editii Sanremo 2012 - Sectiunea tineri este
 Alessandro Casillo - 15 ani - cu melodia "E vero(che ci sei)" - Este adevarat- , cunoscut pana acum italienilor de la emisiunea Concurs prezentata de Jerry Scotty - IO CANTO - unde a castigat premiul doi "Bravo bravissimo", acelasi pe care l-a castigat si Andrea Olariu, intr-o alta editie. Inainte de castiga acest trofeu, Alessandro Casillo declara, ca el deja a castigat doar prin faptul ca s-a urcat pe scena festivalului  si ca se simte norocos, datorand acest lucru familiei, prietenilor si nu in ultimul rand lui Jerry Scotty.

           Se reiau de asemenea toate melodiile in concurs 12 in total, in duet cu o alta vedeta , urmand ca in final doua sa fie eliminate definitiv, astfel, melodiile excluse sunt "Al posto del mondo" - In locul lumii - interpretata de Chiara Civello si melodia "Sei tu" - Esti tu - interpretata de Mattia Bazar.  

  
           Un moment controversat are loc in momentul cand doua vedete de valoare  in concurs, Loredana Bertè si Gigi D'Alessio cu melodia  "Respirare", remix, impart parerile in doua, o parte multumita caci melodia aduce o varianta placuta dansanta, iar o alta parte carcotasa, ca aceasta varianta ar fi un playback si ca nu ar fi trebuit sa fie permis, iata video


              

Nessun commento:

Posta un commento